Clubkampioenschap Masters Ronde 11

Tijdens de elfde ronde werden er bij de masters drie partijen gespeeld. Michaël tegen Benjamin werd uitgesteld door de examens.

Ruben mocht het opnemen tegen Tijs. Ruben deed er alles aan om te winnen om zo nog een kans te maken op de titel. Uiteindelijk kon Ruben zijn twee torens ruilen tegen de dame waarna hij beter kwam te staan. Tijs vocht nog dapper door maar moest toch ondervinden dat de dame dit keer sterker was.

Met het puntenverlies van Tijs kon Yen alleen aan de leiding komen.Hij moest het opnemen tegen Igor. Yen zat vlak bij de bar en moest de hele tijd om stilte vragen. Igor had hier blijkbaar meer last van en verloor een toren en ook de partij kort.

De laatste partij en één van de langste durende van de avond. Olivier tegen Hekuran was een gevecht tegen de degradatie. Olie speelde een heel aanvallende partij. Hij stond al snel in de stelling van Hekuran met zijn dame waardoor hij gederokeerd was en won een pion. Tegen 1 uur stond Olie twee pionnen voor, na wat trekken en duwen en een uur later kwam Olie duidelijk beter te staan waarna hij de partij won. Hierdoor spring Olivier over Hekuran naar de voorlaatste plaats.

Tijdens de inhaalronde van vrijdag 28 februari deelden Michaël en Benjamin de punten.

Verslag van de Promotie reeks

Terug naar clubkampioenschap

© 2013 – 2018 Olivia & Michaël