Clubkampioenschap Promotie reeks Ronde 3

In deze reeks stond de topper tussen Thomas en Joachim op het programma. Na de opening stond Thomas iets beter. Hij bleef deze iets betere positie lange tijd behouden maar in tijdsnood mistte hij eerst een sterke zet en kort daarna blunderde hij een stuk.

In de andere partij namen Karel en Wim het tegen elkaar op. Beide spelers kozen na de opening voor de aanval wat een boeiende partij opleverde. Het was uiteindelijk Wim die wat beter kwam te staan na een invasie met zijn hoefdieren. Karel slaagde er in om de hoefdieren onschadelijk te maken maar stond nog steeds wat minder. Karel dacht zijn problemen op te lossen met een vork tussen de vijandige toren en dame. Wim antwoordde echter door zijn dame te laten slaan! Daarna beschikte Wim over heel wat aftrekschaakjes om voldoende materiaal terug te winnen. Hoe die partij precies verliep kan je hier zien.

Na drie ronden is Hekuran leider met het maximum van de punten. Joachim en Wim delen de tweede plaats. Zij volgen op een half punt van Hekuran.

Tijdens de inhaalronde van vrijdag 7 november speelde Brian en Willy remise.

Tijdens de inhaalronde van vrijdag 21 november won Hekuran zijn partij van Patrick.

Verslag van de Masters

Verslag van de Runners up

Terug naar clubkampioenschap

© 2013 – 2018 Olivia & Michaël